Echte meisjes verteld over de vreemdste dingen die ze fokken

Echte meisjes verteld over de vreemdste dingen die ze fokken

Reddit Forum-klanten deelden hun eigen vreemde seksuele fantasieën.

Misschien zal deze informatie ooit het leven redden. Of wat is nog beter, seks!

Het is bekend dat Reddit-gebruikers alles in de wereld bespreken: van foto’s met katten voordat ze ze in seks maken.

Van deze online gesprekken kunt u veel nuttige informatie leren, omdat door de anonimiteit van het forum het zich kan veroorloven om volledig openhartig te zijn. En nu vroegen iemand van gebruikers de Reddit-meisjes de vraag: “Wat het meest vreemde dat je in seks maakt?”

Antwoorden werden niet gedwongen om te wachten. En sommigen van hen zijn zo onverwacht en goed dat we onze plicht beschouwen kamagra kopen winkel om ze naar u te vertalen. Uiteindelijk zal het toezichtadvies van vrouwen over de ontwikkeling van het immense en onbekende geslachtsveld geen pijn doen.

TheOonewhoreadsStuff: “Net als rokers met overgewicht”.

H0neycunt: “Wanneer hij geluiden maakt. Sommige jongens gedragen zich heel rustig tijdens seks – blijkbaar hebben adolescentejaren de stille masturbatie beïnvloed. En het is triest, want ik sleep het al uit zijn gekreun “.

Find_our_feet_rosie: “Ik hou van wanneer een man gries in bed. Er is iets ongerust in. En in het algemeen, als ik 15 minuten een blowjob blowjob maak, editie, verdomd, wat geluid!”

1Kingkat: “Ik hou ervan als ik je rug op de muur beklim en de man mijn handen op de muur boven mijn hoofd drukt. Ik voel in een valstrik en het prikkelt me ​​”.

Deviltje:

“Zodra mijn collega me passeerde en gemakkelijk mijn nek van achteren raakte. O. Mijn. God. Ik ben het letterlijk misvormd voor een minuut “.

PHDOH: “Mijn collega zat naast mijn tafel en vertelde iets over de computer. Ik wendde zich tot hem en zag hoe de Walker Kadyk op zijn nek gaat als hij zegt. Alles wat ik kon denken op dat moment was: “Lizni hem! Lezniyiiii hyoooooooooooo!”

Thosecupcakes: “Ik krijg de hitte. Warme kamers. En ja, ga naar de sauna. Ik ben niet gemakkelijk. “.

JO0506: “Herenhals! Als ik een man leuk vind, wil ik hem bijten in de nek “.

Posted in ! Geen categorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *